Carita Group - Better Care

Mitä teemme


Tehtävämme on auttaa terveydenhuoltojärjestelmää tuottamaan parempaa ja tehokkaampaa sairaanhoitoa. Teemme sen toimittamalla asiakkaillemme potilaiden hoitoon tarkoitettuja, kliinisesti tutkittuja, toimivia ja käytännöllisiä lääkintälaitteita, ratkaisuja ja palveluja.

Carital Group on suomalainen perheomistuksessa oleva lääkintälaitteita valmistava yritys. Kehitämme, valmistamme ja myymme antideformaatioteknologiaan perustuvia dynaamisia, automaattisesti säätyviä sekä manuaalisesti säädettäviä minimipainepatjoja, korkealuokkaisia vaahtomuovipatjoja, antidecubitustyynyjä, istuintyynyjä, asentohoitotyynyjä, potilaan siirrossa tarvittavia apuvälineitä ja apuvälineitä psykiatriseen hoitoon. Tuotevalikoiman täydentävät tuotteisiimme liittyvät vuokraus-, huolto-, koulutus- ja rahoituspalvelut. Suomessa asiakkaita palvelee oma myyntiorganisaatiomme, viennissä toimimme yhteistyössä jakelijoidemme kanssa.

Carital-ryhmän lääketieteellinen osaaminen perustuu omaan kliiniseen tutkimustoimintaan. Teemme sitä yhdessä asiakkaiden, korkeakoulujen ja alan spesialistien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Lukuisat innovaatiomme perustuvat omaan tuotekehitykseen. Kehitämme tuotteitamme ja ratkaisujamme yhdessä asiakkaiden ja professionaalisten teknologiapartnereiden kanssa.